https://analytics.google.com/analytics/web/#/report-home/a38833058w105498572p109794994

Isporuka

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, dobićete potvrdu porudžbine na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine. Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 7 radnih dana. Uobičajeno vreme za isporuku je tri radna dana. Usled preopterećenja kurirske službe, rok za isporuku se može produžiti i do 7 radnih dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja. 

PLAĆANJE

Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke.

CENA ISPORUKE

Dostava se naplaćuje fiksno 300 dinara po jednoj porudžbini bez obzira na broj artikala.

Napomena :

Kurirske službe naplaćuju proviziju za povrat novca do trgovca za isporučene artikle !!!